Restorane STIKLIAI vyko BLACK BOTTLE vakarienė

Įžengus į naujuosius tryliktus metus, mes nemažiname „viskinių“ apsukų, todėl jau antrąją metų savaitę pakvietėme į „Black Bottle vakarienę“.

Sausio aštuntosios vakarą, Vilniaus senamiestyje įsikūrusiame restorane „Stikliai“ įvyko „Black Bottle vakarienė“. Renginio metu, kuris kartu buvo ir padėka geriausiems „Black Bottle“ viskio pardavėjams, buvo dar kartą pažvelgta į vieno įdomiausių škotiškų maišytų viskių istoriją, šio prekinio ženklo vietą tiek Lietuvos tiek pasaulio viskio ragautojų „širdyse“.

Vakarienėje buvo netik tuščiažodžiaujama, tačiau ir vertinami restorano virtuvės šefo specialiai šiam vakarui sukurti patiekalai. „Black Bottle vakarienei“ buvo patiekta:

Šefo siurprizas.

Keptų daržovių užkandis su Bleu sūriu.

Lašišų kepsnys paruoštas La plancha su žaliųjų žirnelių kremu, Cous-Cous ir riešutų skonio puta.

Tekančio šokolado pyragaitis su baltojo šokolado ledais.

Po vakarienės perskelta į barą, kuriame kiekvienas dalyvaujantis galėjo dar ir dar kartą įvertinti Lietuvoje jau klasikiniais tampančius kokteilius „Juodoji Meška“, „Black Caipirinha“ „Black Bottle and Ginger“ ir kitus.

Trumpiau, manome, kad vakarienė pavyko, todėl dar ir dar kartą norime pakviesti ir Jus dalyvauti mūsų organizuojamose ragautuvėse ir vakarienėse. Tikime, kad ir Jums patiks. :)

Kaip įprasta po renginių, norime padėkoti visiems kurie prisidėjo prie vakaro sėkmės. Visų pirma, AČIŪ visiems dalyvavusiems (tikime, kad ir ateityje turėsime progų švęsti kartu). Restorano šefui ir aptarnaujančiam personalui (galime tik pasikartoti, smagu su Jumis dirbti). Įmonei Gormet Pro už Riedel taures. (pradedame kartotis, tačiau tai vienos smagiausių į mūsų rankas pakliūnančių taurių). Fotografui Tomui Dindai – už nuotraukas ir ištikimybę.

AČIŪ ir iki sekančių susitikimų !